Este o mancare simpla in care se foloseste carne de vita taiata fasii subtiri. Daca nu aveti carne de vita bine marinata va recomand sa folositi carne tocata de vita pentru aceasta reteta.
Se caleste carnea in 3 linguri de unt la foc mediu, pana e facuta, adaugand putina sare si piper. Apoi se scoate carnea si se pune deoparte intr-un bol.
In uleiul ramas in tigaie, se caleste ceapa. Cand ceapa e transparenta se aseaza peste carne in bol.
Se curata tigaia.
Se adauga celelalte 3 linguri de unt si se calesc ciupercile la foc tare cam 4 minute, adaugand si restul mirodeniilor.
Apoi, reduceti focul la minim si adaugati smantana peste ciuperci. Nu lasati sa fiarba smantana, ci adaugati carnea si ceapa, mai adaugati sare daca e nevoie si serviti cu paste sau orez.
6 linguri de unt?? Adica peste 200g! La 200g dw carne? 2 portii??? Ce-i aia "cana" de ceapa verde?? De legatura de ceapa verde s-a auzit/? Ai mancat vreodata un muschi Stroganoff intr-un restaurant bun? Care ulei ramas in tigaie?? Reteta dee pafarist! Iat la Stroganogg se pot aduga si ciuperci, dar si mustar!
Este bine sa numiti tocanita de la noi ( regiunea d-voasta). Asta pentru ca nu are ABSOLUT NIMIC cu Boeuf Sroganoff ce am mincat la restaorantul Kateusa la Saint Petersbourg!
Comentarii:
6 linguri de unt?? Adica peste 200g! La 200g dw carne? 2 portii??? Ce-i aia "cana" de ceapa verde?? De legatura de ceapa verde s-a auzit/? Ai mancat vreodata un muschi Stroganoff intr-un restaurant bun? Care ulei ramas in tigaie?? Reteta dee pafarist! Iat la Stroganogg se pot aduga si ciuperci, dar si mustar!
Eu am pus si o lingurita de mustar.
Este bine sa numiti tocanita de la noi ( regiunea d-voasta).
Asta pentru ca nu are ABSOLUT NIMIC cu Boeuf Sroganoff ce am mincat la restaorantul Kateusa la Saint Petersbourg!
"sau carne tocata". De unde scoateti fratilor asemenea ineptii culinare? Oricum, intreaga reteta e praf, n-are sens sa detaliez.
FoaRTE OK
Mai bine faci cartofi prajiti,ca nu te pricepi la gatit,cel putin la explicat.
Foarte bna si usoare
Ce nu am inteles eu, tigaia se curata de ulei sau de unt? In rest reteta nu conteaza!!!!
Bunnnnnnnnnnnnnnnnnn.................