Tocanita poloneza
Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Taiem cartofii cubulete, morcovii si prazul rondele, carnatii bucatele, ceapa marunt.Cartofii si morcovii ii fierbem, in apa putin sarata, cam 2o de minute. Trebuie verificat, sa nu se sfarame cartofii- e mai bine sa folosim de soi rosu.Calim ceapa in unt, apoi adaugam si carnatii, presaram boia f putina, lasam 3-4 minute, apoi stingem cu supa.
- Lasam sa fiarba 10 minute, apoi adaugam smantana+faina, si lasam sa fiarba in continuare. Cum nu se ingrosa, amestecat o LG amidon de cartofi cu nitel sos, turnat inapoi in cratita, si s-a ingrosat sosul.
- Cand legumele au fiert, scurs, pus in sos, adaugat crema de branza, lasat sa se topeasca, si la final adaugat prazul si patrunjelul. Nu a fost nevoie sa condimentez, pt ca supa era sarata destul.Cica e printre cele mai bune tocanite din lume asta nu pot garanta dar ca e printre cele mai bune gustate de mine.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:

pelinvasile
Carnati subtiri ca firele? Si untul cat plasmele(LG-uri)?