Tocanita de rosii

Aperitiv
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Se caleste ceapa un pic. Intre timp se taie ardei in bucati mici (fideluta). Se adauga un pic de apa ca sa se inmoaie ceapa.Apoi se adauga ardeii si se calesc impreuna cu ceapa.
  • Cand a scazut apa se opreste focul si se pregatesc rosiile. Rosiile tari se dau pe razatoare mare, iar cele moi se curata de coaja si se taie in 4(depinde de ce rosii nimeriti).
  • Se adauga rosiile si apoi se lasa sa fiarba impreuna cu ceapa si ardeii.Rosiile pe care au fost taiate in patru se sfarama cu lingura de peretii oalei,ca sa fie la fel cu rosiile date prin razatoare.
  • Se adauga o lingura rasa de delicat.Se lasa sa fiarba pana scade apa si se vad bine legumele.Tocanita este gata!Se serveste cu ardei copti.

Punctează această reţetă

BBrunety Cuisine

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Delicios!

abuz

anonymous

SUPER

abuz

anonymous

Gustoasa si usor de preparat

abuz

anonymous

Rapid si usor

abuz

anonymous

Jkbjh

abuz