Tocanita de ciuperci

TOCANITA DE CIUPERCI
Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Curatam ciupercile, le clatim si le taiem.
  • Calim ceapa in doua linguri de ulei, apoi adaugam morcovul si telina taiate . Dupa ce legumele s-au calit, punem si ciupercile.
  • Daca este cazul, adaugam si o jumatate de cana de apa, atentie ciupercile vor elimina apa pe care o contin. Lasam sa fiarba.
  • Cand ciupercile sunt fierte, adaugam sucul de rosii, condimentam cu sare si piper si mai lasam tocanita sa fiarba pentru inca 10 minute.
  • Indepartam vasul de pe foc si presaram patrunjel proaspat.

Punctează această reţetă

SSabina

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

nairdas

Iarasi, VARZA "Sabina" !!!
1. "...2 linguri ulei...". Dar ce ??? E friptura ???
2. "...adaugam morcovul si telina taiate...".
Cum ??? Fideluta, rondele, cubulete, ..., etc ???
Olteanco !!! Unde-i bulionul ???
Fa copii. Poate-ti iese ceva !!!

abuz

nelu_ududec

Da este foarte bună !

abuz

Cris

Nu inteleg ce s-a intamplat cu bulionul... punea la ingrediente ca avem nevoie de 3 linguri de bulion... am ramas cu ele in aer

abuz

anonymous

Ok

abuz

anonymous

Si uite cum ai stricat 1 kg de ciuperci...

abuz

anonymous

Super delicioasa!am facut o si o voi mai face maine !pupikuri

abuz

anonymous

Excelent

abuz