-
Home
-
Rețete
-
Felul principal
-
Retete de post
-
Retete vegetariene
-
Tocanita de ciuperci
TOCANITA DE CIUPERCI
Preparare
-
Curatam ciupercile, le clatim si le taiem.
-
Calim ceapa in doua linguri de ulei, apoi adaugam morcovul si telina taiate . Dupa ce legumele s-au calit, punem si ciupercile.
-
Daca este cazul, adaugam si o jumatate de cana de apa, atentie ciupercile vor elimina apa pe care o contin. Lasam sa fiarba.
-
Cand ciupercile sunt fierte, adaugam sucul de rosii, condimentam cu sare si piper si mai lasam tocanita sa fiarba pentru inca 10 minute.
-
Indepartam vasul de pe foc si presaram patrunjel proaspat.
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Iarasi, VARZA "Sabina" !!!
1. "...2 linguri ulei...". Dar ce ??? E friptura ???
2. "...adaugam morcovul si telina taiate...".
Cum ??? Fideluta, rondele, cubulete, ..., etc ???
Olteanco !!! Unde-i bulionul ???
Fa copii. Poate-ti iese ceva !!!
Da este foarte bună !
Nu inteleg ce s-a intamplat cu bulionul... punea la ingrediente ca avem nevoie de 3 linguri de bulion... am ramas cu ele in aer
Ok
Si uite cum ai stricat 1 kg de ciuperci...
Super delicioasa!am facut o si o voi mai face maine !pupikuri
Excelent