Tocanita de cartofi cu cabanos

Ingrediente
4
Preparare
Preparare50 min
Gătire20 min
- Intro cratita, punem uleiul la incins, adaugam ceapa taiata marunt, calim pana devine sticloasa, adaugam boiaua, cartofii curatati, spalati, taiati cubulete.
- Acoperim cartofii cu apa, lasam sa dea cateva clocote. Adaugam ardeiul gras taiat cubulete mici si rosia taiata marunt, lingurita de vegeata, crenguta de telina. Cand sunt fierti cartofii potrivim de sare si piper, adaugam o diresatura dintro lingurita de faina si apa, mai dam un clocot.
- Stingem focul, presaram patrunjel verde tocat marunt. Se serveste cu cabanos prajit, pe care il crestam la capete sa fie mai apetisant. Se serveste cu muratura.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Ff bne de pregatit si gustoasa
Punctează această reţetă