Ingrediente: Pentru umplutura 500 g spanac 200 g feta 100 g cascaval 2 buc.usturoi Pentru sos bechamel 2 linguri unt 4 linguri faina 500 ml lapte putin cascaval...
Ingrediente: Ingrediente: 500 g paste cochilie 2 conserve de ton în suc propiu 1 ceap? potrivit? 3-4 ro?ii proaspete sau 1 can? suc de ro?ii 2 c??ei de usturoi...
Ingrediente: -un aluat de foietaj -pasta de tomate -masline intregi fara samburi -100 g -o conserva de ciuperci feliate -o jumatate de ardei gras rosu...
Ingrediente: un aluat de foietaj pasta de tomate masline intregi fara samburi 100 g o conserva de ciuperci feliate o jumatate de ardei gras rosu mozzarella...
Un fel aratos (lauda-ma gura :)) ) si usor de preparat. Sosul de carne este acelasi ca la reteta de lasagna , lipseste doar ardeiul rosu. *O sugestie: cand faceti sos de carne dublati cantitatile si ce nu folositi imediat puneti la congelator, i
Riesen-Pasta mit Spinat-Ricotta Füllung 350 g paste uriase__________________ 350 g Riesen-Pasta 500 g spanac______________________ 500 g Spinat 250 g ricotta_______________________ 250 g Ricotta 100 g prosciutto cotto,tocat