Paste umplute cu spanac

Felul principal
5 porții
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

5

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Paste cu pui si gorgonzola


Preparare

Preparare30 min
Gătire25 min
  • Spanacul se fierbe in apa cu sare, se scurge si se toaca cu cutitul. Nu trebuie sa fie chiar piure. Se amesteca cu branza feta, putin cascaval ras si usturoi.
  • Pastele se fierb aproximativ 12 minute, pentru ca sunt mari si fierb mai greu decat pastele obisnuite.Se unge un vas termorezistent, cu ulei de masline, se pune jumatate din sosul bechamel, se pun scoicile umplute.
  • Se toarna deasupra restul de sos si se rade cascavalul. Se pun pastele in cuptor pentru 15-20 minute.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+