Ingrediente: 350 gr de paste (penne rigate) 2rosii 150 gr de feta 85 gr masline negre fara samburi 5 linguri de ulei de măsline 1 lingura otet balsamic ierburi...
Ingrediente: 150 g paste scurte 2 cutii de ton in apa 200 g telemea sau feta 100 - 150 g masline 5 - 6 rosii cherry 3 linguri pasta de ardei 1 ceapa 2 - 3...
Ingrediente: 400 g fasole verde, 200 g paste 200 g creveti 2-4 linguri de marar 2 linguri de otet de vin 1 lingurita suc de lamaie 100 g cascaval sau branza...
Ingrediente: Pentru umplutura 500 g spanac 200 g feta 100 g cascaval 2 buc.usturoi Pentru sos bechamel 2 linguri unt 4 linguri faina 500 ml lapte putin cascaval...
Pregatirile pentru Pasti incep in Joia Mare, cand se vopsesc ouale, se fac cozonacul, multe dulciuri si mancaruri traditionale: drob, pasca. Cel mai raspandit obicei crestin de Pasti este vopsirea de oua rosii, a caror prezenta este obligatorie pe masa de Pasti, ele...
Ingrediente: 2,5 cups , adica 320 gr faina de grau 650 sau 450 nu 000 3 oua 2 galbenusuri de ou fierte 50 ml lapte 30 ml ulei de masline un praf de sare Pentru...
Ingrediente: 500 g macaroane 3 oua 1 cana de zahar 200 g ricotta (urda) 250 g feta sfaramata coaja de la o jumatate lamaie 1/2 lingurita vanilie 2 linguri...
Ingrediente: 2 portii 200-250 g de penne o conserva de rosii (fara coaja) 100 g de branza feta o ceapa mica ulei de masline marar sau patrunjel uscat (depinde...