Petitchef

Macaroane cu branza

Felul principal
6 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Se incinge cuptorul la 180 grade Celsius . Se unge cu unt o tava sau o cratita, si optional se poate tapeta cu zahar.
  • Se pune o oala mare cu apa la fiert. Cand apa clocoteste, se adauga o lingura de sare si se pun macaroanele.
  • Se fierb cu 2 minute mai putin decat timpul specificat pe pachet. Se scurg si se rezerva o cana de apa.
  • Se amesteca bine cele 3 oua cu zaharul, apoi cu ricotta si feta, smantana, vanilia si coaja de lamaie. Se amesteca cu macaroanele si se toarna in tava pregatita.
  • Daca lichidul este prea scazut, se mai adauga apa din care au fiert macaroanele, astfel incat macaroanele sa fie acoperite de lichid.
  • Se toarna deasupra oul batut si se baga in cuptorul incins aprox 45 minute pana cand macaroanele sunt rumenite.


Poze

Macaroane cu branza
Macaroane cu branza - poza 2

Întrebări:




Comentarii (13):

11/12/2013

Tot in SUA sunt si eu, si am avut aceeasi problema cu branza feta si macaroane uscate. Nu am folosit ricotta, dar o sa incerca data viitoare. Mie imi place branza mexicana (queso fresco). Mersi frumos de sfaturi!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
30/06/2013

FFFFFFFFFFFF BUN

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
13/02/2015

Buona!!!! Complimenti!!!

(0) (0) Abuz
17/01/2015

Si daca nu te lauzi ca traiesti in"America"nu te simti pe deplin satisfacuta in hiperorgoliul tau de parvenita?Multi analfabeti si semianalfabeti de origine romana traiesc in multe locatii de pe globul pamantesc.Unii muncesc,altii...
Da!Esti o superwoman,ce mai...americanco,frumoaso, inteleapto,savanto!

(0) (1) Abuz
18/12/2013

Good:x yami :x

(0) (0) Abuz
05/09/2013

Ok

(0) (0) Abuz
08/04/2013

Ok

(0) (0) Abuz
03/03/2013

Perfect..:)

(0) (0) Abuz
09/02/2013

Excelent

(0) (0) Abuz
11/01/2013

Excellenta. Sint in America de 30 de ani. Mi-am dorit o asa reteta si am gasit-o in final.

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra Emmentaler sau branza elvetiana Emmentaler sau branza elvetiana

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează