Macaroane cu branza

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire35 min
  • Macaroanele se fierb intr-o oala pana se inmoaie. Mai intai se pune apa la fiert si dupa ce da in clocot se adauga macaroanele.
  • Branza se da pe razatoare. Coaja de lamaie se da pe razatoare. Branza, ouale, smantana si coaja de lamaie se aseaza intr-un vas mare.
  • Se amesteca branza, ouale, smantana si coaja de lamaie. Se adauga macaroanele fierte in prealabil.
  • Se amesteca macaroanele cu compozitia din oua, branza, smantana si coaja de lamaie.
  • Amestecul obtinut se aseaza in Vasul Roman, se adauga 200 de ml de apa si se introduce la cuptor 1 ora.
  • Dupa 1 ora, se ia capacul Vasului Roman si se mai lasa la cuptor inca 1 ora. Dupa un total de 2 ore.
FFlorinescu

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 6

ciprian

Super bune

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

SUPER BUNA!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Bravo!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Cu putin zahar si a iesit excelenta!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Un deliciu

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Betoaneeee!

abuz

anonymous

Cea mai proasta reteta ever!!

abuz

anonymous

2 ore la cuptor? fara cap

abuz

anonymous

Autorul are doar cap. cu mintea sta mai "subtirel". Deh, vorba lui Caragiale: "Cap are, minte la ce-i mai trebuie ?"

abuz

anonymous

Asta e un fel de budinca si nu macaroane cu branza!
Vai de capul autorului.

abuz
  • pagina 1 / 6