Macaroane cu branza-reteta americana
Vreti o reteta in care branza sa fie din belsug? Incercati Macaroane cu branza! Usor de facut macaroane & branza va fi mancarea ideala in zilele reci si ploioase.
Ingrediente
Preparare
Fierbeti pastele in apa sarata timp de 9 minute. Scurgeti.
Topiti untul intr-o cratita si adauga faina dintr-o data. Amestecati.Adaugati laptele putin cate putin în timp ce amestecati. Bechamel-ul ar trebui sa se ingroase. Adaugati sare, piper si nucsoara macinata.
Luati cratita de pe foc si adaugati branza rasa. Amestecati.
Adaugati pastele scurse si amestecati bine.
Se toarna acest amestec intr-un vas rezistent in cuptor, uns cu unt si se presara peste paste, pesmet.
Coaceti 20 minute la 180°C.
Gata!
Observații
Branza Comté rasa: o puteti inlocui cu orice tip de branza preferati
Pesmetul: il puteti inlocui cu branza rasa sau nu puneti nimic deasupra
Pastele coquillettes: aceste tipuri sunt specifice "Mac and cheese", dar puteti folosi orice tip de paste doriti.
Echipamente de gătit
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Vă dau o rețetă mai sinplă și mai sănătoasă !400g Paste fierte puneți în tavă unsă +Telemea .Bateți 3 ouă adăugați 400g Smântână.Puneți pe paste să curgă și între ele...La 180* până se rumenește. Puteți face și cu Brânză de vaci dulce tot așa doar zahăr după gust și scorțișoare ,stafide,Zahăr vanilinat după gust sau ce aveți!Poftă bună!

Pastele cu branza americane sunt mult mai cremoase si se obicei se foloseste branza cheddar si mai contine si boia de ardei.
Americana zici? Cu branza franceza si italiana? Cu paste frantuzesti? Reteta e de pe vremea bunicii dar acum, deh...ne-am emancipat! "Observatiile" sunt cele mai tari! Concluzia? Dati-o dracu' de reteta, gatiti cu ce gasiti prin camara sau frigider!