MACAROANE CU BRANZA

MACAROANE CU BRANZA

Ingrediente:

400 g macaroane, 100 g brânz? ras?, 50 g unt proasp?t, sare.

Mod de preparare:

Se fierb 3 l ap? cu pu?in? sare. Când apa clocote?te, se d? drumul macaroanelor. Îndat? ce încep din nou s? fiarb? se dau la o parte, pe foc mai mic, ?i se ?in s? clocoteasc? încet. Macaroanele nu trebuie l?sate s? fiarb? prea mult ?i nici la foc mare, deoarece se sf?râm? ?i devin cleioase.

Se scurg bine de ap? prin strecur?toarea special?, cu g?uri mari ?i se limpezesc cu ap? rece. Se pun în crati??, se adaug? untul proasp?t, desf?cut în mai multe buc??i pentru a se topi repede, ?i dou? linguri de brânz? ras?. Se mi?c? crati?a pân? începe brânza s? se topeasc?, se adaug? înc? dou? linguri de brînz? ?i se ?in o clip? pe foc s? se înfierbânte, f?r? s? se mai topeasc? brînza, se toarn? în farfurie si se servesc fierbin?i.

R Retete Culinare

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 4

anonymous

Scrisa neingrijit, dar f bune macaroanele. Eu am perpelit si niste kaiser in unt si am amestecat branz cu 2 galnebnusuri de ou...mmm nebunie ! :)

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

BUN

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super bun.

am gătit această rețetă
abuz
gheorghe_t2019

gheorghe_t2019

Cu ou și smintină și balega de cal e bună!

abuz

anonymous

La pamant, prea multe semne de intrebare!

abuz

Machilleos

Nu e corecta reteta

abuz

anonymous

Cea mai proasta reteta scrisa!!!

abuz

anonymous

Vai de ea de reteta

abuz

anonymous

Fara ou si smintina?

abuz

anonymous

Ce-i asta Doamne! O porcarie?

abuz
  • pagina 1 / 4