MACAROANE CU BRANZA


400 g macaroane, 100 g brânz? ras?, 50 g unt proasp?t, sare.
Mod de preparare:
Se fierb 3 l ap? cu pu?in? sare. Când apa clocote?te, se d? drumul macaroanelor. Îndat? ce încep din nou s? fiarb? se dau la o parte, pe foc mai mic, ?i se ?in s? clocoteasc? încet. Macaroanele nu trebuie l?sate s? fiarb? prea mult ?i nici la foc mare, deoarece se sf?râm? ?i devin cleioase.
Se scurg bine de ap? prin strecur?toarea special?, cu g?uri mari ?i se limpezesc cu ap? rece. Se pun în crati??, se adaug? untul proasp?t, desf?cut în mai multe buc??i pentru a se topi repede, ?i dou? linguri de brânz? ras?. Se mi?c? crati?a pân? începe brânza s? se topeasc?, se adaug? înc? dou? linguri de brînz? ?i se ?in o clip? pe foc s? se înfierbânte, f?r? s? se mai topeasc? brînza, se toarn? în farfurie si se servesc fierbin?i.
Retete Culinare
Comentarii
anonymous
Scrisa neingrijit, dar f bune macaroanele. Eu am perpelit si niste kaiser in unt si am amestecat branz cu 2 galnebnusuri de ou...mmm nebunie ! :)
anonymous
BUN
anonymous
Super bun.
gheorghe_t2019
Cu ou și smintină și balega de cal e bună!
anonymous
La pamant, prea multe semne de intrebare!
Machilleos
Nu e corecta reteta
anonymous
Cea mai proasta reteta scrisa!!!
anonymous
Vai de ea de reteta
anonymous
Fara ou si smintina?
anonymous
Ce-i asta Doamne! O porcarie?