Ingrediente:
400 g macaroane, 100 g brânz? ras?, 50 g unt proasp?t, sare.
Mod de preparare:
Se fierb 3 l ap? cu pu?in? sare. Când apa clocote?te, se d? drumul macaroanelor. Îndat? ce încep din nou s? fiarb? se dau la o parte, pe foc mai mic, ?i se ?in s? clocoteasc? încet. Macaroanele nu trebuie l?sate s? fiarb? prea mult ?i nici la foc mare, deoarece se sf?râm? ?i devin cleioase.
Se scurg bine de ap? prin strecur?toarea special?, cu g?uri mari ?i se limpezesc cu ap? rece. Se pun în crati??, se adaug? untul proasp?t, desf?cut în mai multe buc??i pentru a se topi repede, ?i dou? linguri de brânz? ras?. Se mi?c? crati?a pân? începe brânza s? se topeasc?, se adaug? înc? dou? linguri de brînz? ?i se ?in o clip? pe foc s? se înfierbânte, f?r? s? se mai topeasc? brînza, se toarn? în farfurie si se servesc fierbin?i.
Comentarii (40):
Scrisa neingrijit, dar f bune macaroanele. Eu am perpelit si niste kaiser in unt si am amestecat branz cu 2 galnebnusuri de ou...mmm nebunie ! :)
BUN
Super bun.
Cu ou și smintină și balega de cal e bună!
La pamant, prea multe semne de intrebare!
Nu e corecta reteta
Cea mai proasta reteta scrisa!!!
Vai de ea de reteta
Fara ou si smintina?
Ce-i asta Doamne! O porcarie?