Ravioli cu feta si smantana facuti in casa

Felul principal
Foarte ușor
30 min
578 Kcal

Ingrediente

4

Pentru umplutura:

Preparare

Preparare10 min
Gătire20 min
  • Amestecati galbenusurile cu uleiul turnati laptele caldut adaugati ouale si bateti-le cu telul adaugati framfaina.
  • Antati pana la o consistenta densa, nelipicioasa lasati sa se odihneasca 30 minute aluatul.
  • Montati masina de facut paste si rulati fasii de aluat prin masura 3, apoi, 6 apoi 8.
  • Tapetati forma de ravioli cu faina puneti peste forma aluatul subtire umpleti gaurile formei cu umplutura de feta cu smantana amestecate usor.
  • Puneti o alta foaie de aluat deasupra rulati usor cu merdeneaua cu care vine forma.
  • Scoateti formele individuale de ravioli si tapetati-le cu faina.
  • Lasati sa se odihneasca formele timp de 2-3 ore fierbeti formele timp de 4-5 minute.

Punctează această reţetă

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 578Kcal
  • Carbo: 46g
  • Grăsimi: 33g
  • Grăsimi sat.: 14.2g
  • Proteine: 22.5g
  • Fibre: 2.4g
  • Zahăr: 3.8g
  • ProPoints: 16
  • SmartPoints: 20
Informații nutriționale pentru 1 porție (217g)
IIsabelasoare

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: