Ravioli cu feta si smantana facuti in casa
Ingrediente
4
Pentru umplutura:
Preparare
Preparare10 min
Gătire20 min
- Amestecati galbenusurile cu uleiul turnati laptele caldut adaugati ouale si bateti-le cu telul adaugati framfaina.
- Antati pana la o consistenta densa, nelipicioasa lasati sa se odihneasca 30 minute aluatul.
- Montati masina de facut paste si rulati fasii de aluat prin masura 3, apoi, 6 apoi 8.
- Tapetati forma de ravioli cu faina puneti peste forma aluatul subtire umpleti gaurile formei cu umplutura de feta cu smantana amestecate usor.
- Puneti o alta foaie de aluat deasupra rulati usor cu merdeneaua cu care vine forma.
- Scoateti formele individuale de ravioli si tapetati-le cu faina.
- Lasati sa se odihneasca formele timp de 2-3 ore fierbeti formele timp de 4-5 minute.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 578Kcal
- Carbo: 46g
- Grăsimi: 33g
- Grăsimi sat.: 14.2g
- Proteine: 22.5g
- Fibre: 2.4g
- Zahăr: 3.8g
- ProPoints: 16
- SmartPoints: 20
Informații nutriționale pentru 1 porție (217g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă