- 250g ravioli (eu am folosit ravioli cu brânz? - mi se pare c? merg mai bine pentru aceast? re?et?);
- 200-300g ciuperci;
- 150g ?unc?;
- 200ml smântân?;
- 50g parmezan;
- un cubule? de unt;
- 1 lingur? busuioc (dac? nu v? place prea mult busuiocul pute?i pune mai pu?in);
- piper.
Se fierb ravioli conform instruc?iunilor de pe ambalaj (de obicei 12-13 minute) în ap? clocotit? cu sare. Când sunt gata se scurg ?i cât sunt înc? fierbin?i se adaug? cubule?ul de unt ?i se amestec?.
Ciupercile ?i ?unca se taie felii. Se pr?je?te ?unca în pu?in ulei, apoi se adaug? ciupercile ?i se las? s? se p?trund? bine.
Când s-au înmuiat ciupercile se adaug? busuiocul, piperul ?i smântâna ?i se mai las? s? fiarb? pu?in.
Se adaug? ravioli peste acest sos ?i se mai las? cel mult 1 minut.
Aceste paste se servesc calde cu parmezan pe deasupra.
POFT? BUN?!