Umplutura: Daca folositi spanac congelat il lasati sa se dezghete. Daca folositi proaspat, il opariti, il tocati fin si il scurgeti bine de apa. Eu am folosit congelat.
In 2 linguri ulei de masline coaceti putin spanacul. Il lasati la racit intr-un castron, unde adaugati crema de branza, sare, nucsoara si 4-5 linguri parmezan, in cazul meu grana padano ras.
Omogenizati bine. Umplutura este extrem de buna, eu as fi mancat-o asa pe paine.
Pastele fierte, le lasati putin la racit. Si acum luati fiecare scoica si o umleti cu multa.
Umplutura: Asa procedati cu restul. Ungeti o tava de ceramica si asezati pastele umplute acolo.
Faceti bechamell-ul: topiti untul, adaugati faina, amestecati bine si turnati laptele treptat. Potriviti de sare. Fierbeti pana se ingroasa. Sosul obtinut il turnam peste paste. Mai radem si putin grana padano si dam la cuptor, la 200 gradeC, pentru 20-25 de minute.
Este foarte buna Pentru cei cu mai putina rabdare la gatit sa stiti ca se pot amesteca pastele cu crema de spanac intr-un castron si apoi se pun in vasul pentru cuptor. Daca acesta e destul de mare il ungeti si amestecati pastele direct in el apoi adaugati sosul si dati la copt.Pofta buna !
Comentarii:
Este foarte buna Pentru cei cu mai putina rabdare la gatit sa stiti ca se pot amesteca pastele cu crema de spanac intr-un castron si apoi se pun in vasul pentru cuptor. Daca acesta e destul de mare il ungeti si amestecati pastele direct in el apoi adaugati sosul si dati la copt.Pofta buna !
Este foarte buna!