Ingrediente: 4 oua 10 linguri lapte 2 praf de copt 200 gr zahar tos 3 zahar vanilat 200 gr unt sau ulei 350 gr faina alba sare esenta vanilie si esenta de capsuni
Ingrediente: ngredientele sunt pentru 2 forme mici si una cu diametrul de 24 cm. Blatul: 1. 240 gr faina 2. 120 gr unt 3. 4 linguri de zahar 4. 4 galbenusuri 5....
Ingrediente: Pentru o forma rotunda cu gaura la mijloc(20 cm) 150 g prune fara samburi 60 g unt 120 g zahar 2 oua 100 g faina 1 lingurita vanilie 4 lingurite...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: 250 g paste care merg umplute, de tip scoici 500 g spanac, proaspat sau congelat 400 g crema de branza sau ricotta 60 g unt + 50 g faina 1/2 l...
Ingrediente: 2 conserve de peste in ulei scurse de zeama o cutie de branza Philadelphia sau 250g branza de vaci sau o cutie de ricotta 1/2 pachet unt sare,...