Petitchef

Briose cu palarioara de crema Ricotta

Pasiunea mea pentru briose am declarat-o deja intr-un alt post,asa ca…sa nu va mire pe cei care vedeti din ce in ce mai multe briose pe blogul meu

Am facut si in acest weekend briose,pe langa niste biscuiti de casa.Pentru briose am folosit aceeasi reteta,dar o mai scriu odata pentru cei care nu doresc sa rasfoiasca prin blog din lipsa de timp.

Desert
4 porții
10 min
45 min
Ușor
1005 Kcal

Ingrediente

4
Cost estimat: 3.41 (0.85€/porție)

Preparare

  • Se amesteca ouale cu lapte, ulei, zahar pana se topeste zaharul si apoi adaugam ingredientele uscate ramase, faina amestecata cu praful de copt. Si un praf de sare.

    La final am adaugat si 4 sferturi de pere din compot pentru a le da o alta aroma si esenta de visine. Aluatul astfel obtinut se pune in hartii de briose si evident in tava la copt.
  • Dupa ce briosele s-au racit,le-am facut si o palarioara de crema,de data aceasta cu branza Ricotta, unt si zahar pudra;

    200 gr unt la temperatura camerei

    250 gr branza ricotta

    50-60 gr zahar pudra.
  • Am amestecat aceste ingrediente,crema rezultata am pus-o intr-un pos si apoi am taiat putin varful briosei, am si scobit putin interiorul ei scotand o parte din miez si am introdus cat mai adanc posul si am umplut cu crema, am presarat niste fulgi de cioclata neagra (am dat pe razatoarea mare o tableta de ciocolata neagra 70%) am pus apoi aluatul taiat inapoi (pe unele briose).

    Pofta mare!
  • Mai multe retete gasiti pe blogul meu http://papabundetot.wordpress.com

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Calorii: 1005Kcal
  • Carbo: 120g
  • Grăsimi: 47.8g
  • Grăsimi sat.: 29.3g
  • Proteine: 20.6g
  • Fibre: 4.1g
  • Zahăr: 59.7g
  • ProPoints: 27
  • SmartPoints: 44
Informații nutriționale pentru 1 porție (287g)


Întrebări:




Comentarii:

19/03/2015

Bune

(0) (0) Abuz
19/03/2015

Prea mult praf de copt

(0) (0) Abuz
25/05/2013

Foarte bune cred. nu am facut pan acum ,dar cred ca le voi incerca.

(0) (0) Abuz
25/05/2013

Brosele arata bine doar ca imi plac cu diverse crème sa fie umplute ex crema de vanilie mascarpone si fructe

(0) (0) Abuz
25/05/2013

Sint foarte buneeeeeeeee!

(0) (0) Abuz
25/05/2013

Mi se pare cam multe ingredientele dar o sa incerc sa vad rezultatulreal

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Briose butchy - briose fara unt
Briose butchy - briose fara unt
8 porții
4 h 40 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Brioșe inimă de sf valentin
Brioșe inimă de sf valentin
7 porții
4 h 2 m
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Brioșe cu inima de ciocolata - vegan si fara gluten
Brioșe cu inima de ciocolata - vegan si fara gluten
12 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Brioșe moi și picante cu chorizo
Brioșe moi și picante cu chorizo
9 porții
30 min
Foarte ușor
Rețetă Briose englezesti cu ou si bacon
Briose englezesti cu ou si bacon
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Briose braziliene - queijadinhas
Briose braziliene - queijadinhas
8 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Ricotta - urda italiana Ricotta - urda italiana

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează