Briose cu palarioara de crema ricotta

Briose cu palarioara de crema Ricotta
Desert
Ușor
55 min
1005 Kcal

Pasiunea mea pentru briose am declarat-o deja intr-un alt post,asa ca…sa nu va mire pe cei care vedeti din ce in ce mai multe briose pe blogul meu Am facut si in acest weekend briose,pe langa niste biscuiti de casa.Pentru briose am folosit aceeasi reteta,dar o mai scriu odata pentru cei care nu doresc sa rasfoiasca prin blog din lipsa de timp.

Ingrediente

4
Cost estimat: 3.41 (0.85€/porție)

Preparare

Preparare10 min
Gătire45 min
  • Se amesteca ouale cu lapte, ulei, zahar pana se topeste zaharul si apoi adaugam ingredientele uscate ramase, faina amestecata cu praful de copt. Si un praf de sare.

    La final am adaugat si 4 sferturi de pere din compot pentru a le da o alta aroma si esenta de visine. Aluatul astfel obtinut se pune in hartii de briose si evident in tava la copt.
  • Dupa ce briosele s-au racit,le-am facut si o palarioara de crema,de data aceasta cu branza Ricotta, unt si zahar pudra;

    200 gr unt la temperatura camerei

    250 gr branza ricotta

    50-60 gr zahar pudra.
  • Am amestecat aceste ingrediente,crema rezultata am pus-o intr-un pos si apoi am taiat putin varful briosei, am si scobit putin interiorul ei scotand o parte din miez si am introdus cat mai adanc posul si am umplut cu crema, am presarat niste fulgi de cioclata neagra (am dat pe razatoarea mare o tableta de ciocolata neagra 70%) am pus apoi aluatul taiat inapoi (pe unele briose).

    Pofta mare!
  • Mai multe retete gasiti pe blogul meu http://papabundetot.wordpress.com

Punctează această reţetă

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 1005Kcal
  • Carbo: 120g
  • Grăsimi: 47.8g
  • Grăsimi sat.: 29.3g
  • Proteine: 20.6g
  • Fibre: 4.1g
  • Zahăr: 59.7g
  • ProPoints: 27
  • SmartPoints: 44
Informații nutriționale pentru 1 porție (287g)
danaszocsDanaszocs

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Bune

abuz

anonymous

Prea mult praf de copt

abuz

anonymous

Foarte bune cred. nu am facut pan acum ,dar cred ca le voi incerca.

abuz

anonymous

Brosele arata bine doar ca imi plac cu diverse crème sa fie umplute ex crema de vanilie mascarpone si fructe

abuz

anonymous

Sint foarte buneeeeeeeee!

abuz

anonymous

Mi se pare cam multe ingredientele dar o sa incerc sa vad rezultatulreal

abuz