Intr-un vas amestecam faina cu praful de copt, cacaua si ciocolata rasa. In alt vas mixam oul cu laptele, zahar si uleiul si le punem usor peste amestecul uscat.
Preincalzim cuptorul: Ungem formele de briose cu putin unt si le umplem pe 3/4 cu compozitie. Introducem formele in cuptor, la aprox 175 grade pentru 20-25 minute.
Crema: Varianta 1. Frecam spuma untul impreuna cu margarina. Adaugam zaharul pudra si mixam pana la topire.
Tips: A mai specificat si in alta reteta, daca se taie crema o reparati punand vasul cu crema deasupra unui alt vas in care fierbe apa si o mixam deasupra aburului.
Mie nu mi s-a taiat dar e bine de retinut: Varianta 2. Punem frisca intr-un vas si o aducem la punctul de fierbere. Oprim focul si adaugam imediat ciocolata taiata cubulete. O racim si o bagam la frigider pentru cel putin doua ore apoi o scoatem si mixam pana se intareste. Adaugam dupa caz siropul sau esenta si omogenizam.
Comentarii:
Ok
Interesanta!