Ingrediente: Pentru crema de patiserie: 210 ml lapte integral 20 gr zahăr 40 ml cafea (1 ceașcă espresso) 1 gălbenuș 10 gr amidon de porumb Pentru ganache-ul de...
Ingrediente: 125 gr de alune 175 gr ciocolata cu lapte 25 ml ulei vegetal 1 lingură de zahăr pudră (opțional) 1 lingură pudră de cacao neîndulcită un praf de sare
Ingrediente: 300 gr biscuiti traditionali (300-400 gr) 375 gr unt (la temperatura camerei) 250 gr zahar pudra (foarte fin) 5 galbenusuri 300 ml lapte caldut...
Ingrediente: Pentru 3 foi : 3 oua 6 linguri de zahar 3 linguri de ulei 1 plic de amoniu de 7 gr (pentru prajituri) 1 lingura de otet (pentru a stinge amoniul)...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: 6 oua 6 ls apa fierbinte 200 g zahar 1 pac. zahar vaniliat 100 g faina 100 g amidon 25 g cacao 1 lc praf copt 200 g martipan 450 ml lapte 1 pac....
Ingrediente: Blat: 3 oua 250 g zahar 2 plicuri zahar vanilinat 200 ml ulei 200 ml lapte 3 linguri cacao cca. 350 g faina 1 plic praf de cop crema: 250 g de...
Ingrediente: pentru maia 50 g drojdie proaspata 2 linguri de lapte o lingurita de lapte o lingura de faina pentru aluat 1 kg de faina 6 galbenusuri o jumatate...
Ingrediente: 260 g ciocolata cu 50% cacao 2 linguri miere 600 ml smantana pentru frisca 2 plicuri ness 1 lingurita scortisoara unt pentru uns tava cacao pentru...
Ingrediente: COJI: -6 oua -un pahar ulei -un pahar zahar -coaja de lamaie -un praf de copt -faina cat cuprinde sa iasa un aluat moale Se amesteca ingredientele...
Ingrediente: Pentru foi - 100 g zahar tos - 100 ml apa - 2 galbenusuri - 100 g zahar pudra - 1 plic praf de copt - 100 g margarina sau ulei - 450 g faina Pentru...
Ingrediente: 250 gr de faina 100 ml ulei 300 ml apa 5 oua 3 plicuri de zahar vanilat un praf de sare Pentru crema: 2 oua 100 gr zahar 1 plic zahar vanilat 2...