Ingrediente: Pentru crema de patiserie: 210 ml lapte integral 20 gr zahăr 40 ml cafea (1 ceașcă espresso) 1 gălbenuș 10 gr amidon de porumb Pentru ganache-ul de...
Ingrediente: 125 gr de alune 175 gr ciocolata cu lapte 25 ml ulei vegetal 1 lingură de zahăr pudră (opțional) 1 lingură pudră de cacao neîndulcită un praf de sare
Ingrediente: 300 gr biscuiti traditionali (300-400 gr) 375 gr unt (la temperatura camerei) 250 gr zahar pudra (foarte fin) 5 galbenusuri 300 ml lapte caldut...
Ingrediente: Pentru 3 foi : 3 oua 6 linguri de zahar 3 linguri de ulei 1 plic de amoniu de 7 gr (pentru prajituri) 1 lingura de otet (pentru a stinge amoniul)...
Ingrediente: 6 oua 6 ls apa fierbinte 200 g zahar 1 pac. zahar vaniliat 100 g faina 100 g amidon 25 g cacao 1 lc praf copt 200 g martipan 450 ml lapte 1 pac....
Ingrediente: Blat: 3 oua 250 g zahar 2 plicuri zahar vanilinat 200 ml ulei 200 ml lapte 3 linguri cacao cca. 350 g faina 1 plic praf de cop crema: 250 g de...
Ingrediente: 260 g ciocolata cu 50% cacao 2 linguri miere 600 ml smantana pentru frisca 2 plicuri ness 1 lingurita scortisoara unt pentru uns tava cacao pentru...
Ingrediente: COJI: -6 oua -un pahar ulei -un pahar zahar -coaja de lamaie -un praf de copt -faina cat cuprinde sa iasa un aluat moale Se amesteca ingredientele...
Ingrediente: Pentru foi - 100 g zahar tos - 100 ml apa - 2 galbenusuri - 100 g zahar pudra - 1 plic praf de copt - 100 g margarina sau ulei - 450 g faina Pentru...
Ingrediente: 250 gr de faina 100 ml ulei 300 ml apa 5 oua 3 plicuri de zahar vanilat un praf de sare Pentru crema: 2 oua 100 gr zahar 1 plic zahar vanilat 2...
Ingrediente: Pentru foi: 3 oua 7 linguri ulei 7 linguri zahar 1 lingurita cu varf amoniac(amoniu pentru biscuiti) 1 praf de sare cca 450 - 500 g faina Pentru...