Ablusurile cu zaharul se bat spuma. Se adauga nuca macinata. Se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor la foc potrivit aproximativ 30 de minute.
Se verifica cu scobitoarea daca este facut.Se scoate din cuptor si se rastoarna pe un prosop. Se lasa sa se raceasca.
Crema : galbenusurile si zaharul se bat pe aburi pana se topeste zaharul. Se amesteca incontinu .Se adauga cacaoa si se amesteca bine.
Se ia de pe foc se adauga untul si se lasa la racit. Cand este rece se bate bine cu mixerul .
Blatul racit se taie in bucati egale. Pe fiecare bucata punem crema si ornam cu nuca de cocos.
Comentarii:
Excelenta
Dar la câte grade trebuie să fie cuptorul mai precis?
Foarte buna
Delicioasa
Magalavait
Simpla,rapida si gustoasa!
Buna rau!
Dar fara praf de copt??
U
Foarte buna , am facut ! ;)