Ingrediente: 10 Raffaello 1 lingură nucă de cocos rasă 500 gr de mascarpone 200 ml smântână lichida (30% grăsime) 200 ml de cremă de cocos 100 g zahăr pudră 100...
Ingrediente: Blatul: 4 albușuri 100 gr zahăr 4 gălbenușuri 1 linguriță extract de vanilie 100 gr de făină 15 gr nucă de cocos rasă Crema: 150 ml smântână 30%...
Ingrediente: 850 gr dovleac placintar 80 ml de lapte de nuca de cocos 70 gr zahar brun 1 lingurita scortisoara macinata 50 gr de faina de nuca de cocos (pentru...
Ingrediente: Ganache-ul de ciocolata : 200 ml smantana 200 gr ciocolata Crema mascarpone : 250 gr mascarpone 100 ml frisca lichida (30% grasime) 75 gr zahar 2...
Ingrediente: Negresele : 6 oua 160 gr zahar brun 100 gr dfaina 300 gr de ciocolata 300 gr unt 2 varfuri de sare Decor : 200 gr ciocolata alba 100 ml smantana...
Ingrediente: 500 g faina 2 galbenusuri 350 ml lapte 2 pliculete zahar vanilat un praf de sare coaja de lamaie sau esenta de lamaie 1 lingura zahar 30 gr drojdie...
Ingrediente: Pentru caramel: 70 gr zahar un pic de apa Pentru flan: 400 gr lapte concentrat dulce 400 ml lapte de nuca de cocos 75 gr de nuca de cocos rasa 3 oua
Ingrediente: 250 gr mango Suc de la 1 lime 10 gr amidon de porumb 15 ml apa 200 ml smantana lichida 30% grasime 120 gr zahar Pentru a decora: Coaja de nuca de...
Nuca tigru numita si Aya (hausa), ofio (yoruba) sau chufas (in spaniola) este o nuca falsa si reprezinta tuberculii plantei chufa, o planta aparuta in Egiptul antic, ce se regaseste cu precadere astazi in Spania.
Ingrediente: Pentru aproximativ 20 de trufe: 200 gr ciocolata neagra 70% cacao 100 ml smantana lichida 30% mg 20 gr unt Pentru acoperit: ciocolata nuca de cocos...
Ingrediente: 1 aluat sablée 65 gr zahar brun 65 gr unt moale 125 gr nuci macinate 2 oua 69 gr boabe de struguri albi 9 smochine (sau 18 smochine) (sau 138 boabe...
Ingrediente: Aluatul sablée cu ciocolată : 20 gr unt moale 80 gr zahăr pudră 1 ou 1 plic de zahăr vanilat 1 praf de sare 200 gr de faina 25 gr pudră de cacao...
Ingrediente: Pentru aluat sablée : 90 gr de faina 1 lingurita de zahar 1 un praf de sare 70 gr unt (rece) 3 linguri de apa (rece) Pentru ungere: 1 ou 1 lingura...
Ingrediente: Aluatul: 240 gr unt moale 120 gr zahăr brun 100 g zahăr alb 2 ouă 180 gr făină 3 gr praf de copt (1 linguriă) 6 gr de bicarbonat de sodiu (1...
Ingrediente: Caramel (75 gr caramel din comert): 75 g zahăr puțină apă 400 gr lapte condensat îndulcit 3 ouă 1 praf de sare 400 ml lapte (sau lapte de cocos) 1...
Ingrediente: Caramelul : 70 gr zahar un pic de apa Flanul : 200 ml de lapte condensat indulcit 200 ml de lapte de nuca de cocos 4 oua 50 gr de nuca de cocos rasa
Ingrediente: Crema de nucă de cocos: 200 ml smântână simplă (30% grăsime) 150 ml smântână de nucă de cocos 80 g mascarpone 50 g zahăr pudră 2 foi de gelatină...
Ingrediente: Mousse de cocos: 50 gr smântână de cocos 50 gr ciocolată albă de patiserie 100 gr de mascarpone 50 gr nucă de cocos rasă Crema de vanilie: 200 gr...
Ingrediente: Blatul Genoise: 4 albușuri 100 gr de zahăr 4 gălbenușuri 1 linguriță extract de vanilie 100 gr de făină 15 gr nucă de cocos rasă Cremă: 150 ml...
Ingrediente: 300 gr zahar 100 ml ulei 600 gr faina 3 linguri cacao 4 linguri gem acrisor (de caise, visine, prune) coaja rasa de lamaie netratata 1 plic zahar...
Ingrediente: 1 cutie de lapte praf Rarau -500 gr (26% grasime) 250 gr zahar 1 esenta de rom ½ plic de cacao pudra - sau 3 linguri cu varf 100 ml apa Un pachet...