Caise gratinate
O reteta usoara care ne schimba obiceiurile alimentare: un gratin cu caise si nuca de cocos! Fara gluten si fara lactoza, din moment ce folosim lapte de nuca de cocos :-) Reproduceti cu simplitate reteta noastra urmand pasii de realizare din versiune scrisa + video :-)
Ingrediente
6
Materiale
- forma de copt cu diametrul de 22 cm
Rețete inrudite
-
Caise umplute cu ton si rozmarin
-
Bilute energizante cu caise
-
Tarta cu caise fara gluten
-
Tartalete tatin cu caise
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
Taiati caisele in jumatate si scoateti samburele. Asezati bucatile taiate cu fata in sus intr-o forma de copt, unsa.
Se amesteca ouale cu zaharul.
Adaugati laptele de nuca de cocos.
Se toarna amestecul rezultat peste caise si se presara rozmarin uscat.
Coaceti 30 minute la 200°C.
Gata!
Observații
Laptele de nuca de cocos : il puteti inlocui cu lapte de vaca
Echipamente de gătit
cuptor
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
