Ruladă cu fructul pasiunii si nucă de cocos
Rulada, o idee bună pentru un desert fructat și însorit :-) Ușor de facut, vă lăsăm tutorialul nostru - rețeta însoțită de fotografiile noastre pentru a ilustra totul. Poftă bună!
Ingrediente
6
Blatul Genoise:
Cremă:
Materiale
- 1 mixer electric
- 1 tavă pentru pandișpan (sau o tavă de copt)
- hârtie pergament
- 1 spatulă
- prosop umed
Preparare
Preparare15 min
Timp așteptare15 min
Gătire12 min
Bateți albușurile. Adăugați zahărul și bateți din nou. Când s-au încorporat bine, adăugați gălbenușurile și vanilia și amestecați bine.
Încorporați acum și faina cernută și nuca de cocos rasă folosind o lingură sau o spatulă de cauciuc. Transferați aluatul pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt unsă.
Puneți în cuptor. Coaceți 12 minute la 180°C. Scoateți apoi din cuptor, acoperiți cu un prosop umed și lăsați să se răcească.
Bateți smântâna rece, smântâna rece de cocos, mascarpone, vanilia și zahărul până obțineți o textură compactă.
Întindeți crema (păstrați puțin pentru mai târziu ↓) pe pandișpan și presărați blatul cu nucă de cocos rasă. Întindeți pulpa de fructul pasiunii (păstrați puțin pentru mai târziu ↓) pe toată suprafața.
Rulați ușor pandișpanul. Transferați pe platoul de servire.
Acoperiți rulada cu smântână și pudrați cu nucă de cocos rasă. Deasupra adăugați puțină pulpă de fructul pasiunii și decorați cu jumătate de fructul pasiunii.
Dăm rulada la frigider până la servire. Gata!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă