Ingrediente: Blatul Genoise: 4 albușuri 100 gr de zahăr 4 gălbenușuri 1 linguriță extract de vanilie 100 gr de făină 15 gr nucă de cocos rasă Cremă: 150 ml...
Ingrediente: pt foi: 500 g biscuiti, 2 cani cu lapte, 3 linguri cacao. pt crema: 200 g zahar pudra, 200 g unt(1 pachet), 100 g nuca de cocos, 3 vanilii.
Ingrediente: pentru foaia de biscuiti: 500 g biscuiti simpli 3 linguri de cacao 1 1/2 cana de lapte 50 g margarina (la temperatura camerei) 2 linguri de zahar...
Ingrediente: Pentru foaia de rulada : 500 g biscuiti cu cacao 200 ml lapte 2 linguri cacao 5 linguri zahar tos optional o sticluta de rom Pentru crema :` 1...
Ingrediente: 1 kg biscuiti tari esenta de vanilie 200 g margarina 100 g nuca de cocos 2-3 lingurite de rom 3-4 linguri cacao 100 g migdale 200 g nuci 1 praf de...
Ingrediente: -1 /2 kg biscuiti 250 ml apa 300 g zahar 6 linguri,cafea lichida,concentrata 1 lingura cacao esenta de rom Pentru crema 200 g unt 100 g nuca de cocos
Ingrediente: Foi: 6 oua 6 lg zahar 6 lg faina esenta de vanilie Crema: 2 oua 200 g zahar 250 g margarina 50 g cacao 2 lg apa 1 fiola esenta rom Glazura: 200 g...