Rulada de biscuiti
Ingrediente
6
Rețete inrudite
-
Ruladă cu fructul pasiunii si nucă de cocos
-
Rulada portugheza cu portocale
-
Biscuiți cu okara (fulgi de ovaz) și ciocolată
-
Biscuiti vienezi
Preparare
Preparare30 min
Gătire30 min
- Se pregateste un sirop din zahar, margarina, vanilie, rom si ou si se lasa sa fiarba pe baie de abur cam 30 de minute.
- Amestecand din cand in cand. Biscuitii se rup, se pun intr-un castron. Se adauga nucile macinate, sau rupte bucati, migdalele si ele maruntite, nuca de cocos.
- Se amesteca apoi se pune cacao si un praf de sare.
Cand siropul s-a racit, se toarna peste biscuiti si se amesteca, pana se obtine o compozitie groasa si bine legata. - Se toarna totul in tavi de cozonac, tapetata cu folie de plastic.Se acopera cu folia si se baga la frigider. Dupa ce sa racit se taie felii potrivite.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
20/02/2013
Delicios si foarte simplu de facut, ce-i drept, explicattile au fost foarte detaliate,
Multumiri
L