Se sfarama bine biscuitii , apoi se amesteca cu cele 3 linguri de cacao, cu zaharul pudra aromat, cu laptele caldut si margarina. Se amesteca pana devine o compozitie omogena.
Intr-un castron se freaca margarina cu zaharul pudra pana se face spuma. Se incorporeaza laptele praf si nuca de cocos.Compozitia de biscuiti se imparte in doua. Jumatate din cantitate se pune pe o folie alimentara, se preseaza putin, se acopera cu o alta folie si se intinde bine cu facaletul.
Fiind calduta se intinde mai bine. Se da la o parte folia de deasupra si se intinde peste foaia de biscuiti jumatate din compozitia cu cocos. Se ruleaza cu grija.
Dupa ce s-a dat forma de rulada, se desface putin si se presara nuca de cocos peste rulada, apoi se ruleaza din nou, se strange bine la capete si se pune la frigider pana se intareste bine (cam 2-3 ore).
Se taie mai bine cand este lasata mai mult la frigider. La fel se procedeaza si cu cealalta jumatate din compozitiile ramase. Se taie felii mai groase.
Comentarii:
Arata bine dar e si buna
F.buna!
Super buna
Super buna
Foarte buna !!!
Am incercat zilele trecute reteta...e f.buna,sotului meu i-a placut cel mai mult,e o reteta simpla,ieftina si nu i-a nici mult timp...