Biscuitii se macina. Se pune la fiert apa cu zaharul, cu cafeaua lichida,cu cacaua;cind fierbe si zaharul e topit se ia de pe foc;se pune esenta de rom dups gust.Se lasa sa se raceasca putin;se pune,apoi,peste biscuitii macinati,putin cite putin,pina se obtine un aluat consistent.
Se face crema:untul si nuca de cocos se freaca,spuma. Aluatul(de buscuiti) se imparte in 2;la fel si crema. Impartim in 2.
Pe o foaie de folie intindem, 1/2 din aluatul de biscuiti;trebuie sa fie de cca 0,5 cm,grosime si marime de cca 25/30 cm.
Peste aluatul,astfel intins,punem 1/2 din cantitatea de crema. Se face al 2-lea rol. Se ruleaza in folie,se pun, peste noapte la frigider sau congelator. Se serveste,taiat felii;rulada asta e f.buna linga cafea.
Comentarii:
Faina