Pt foi: se zdrobesc cat mai fin biscuitii, se adauga cacao, laptele, se framanta bine ingredientele, apoi compozitia obtinuta se imparte in 2 parti egale.
Fiecare parte se intinde cu sucitorul intre 2 folii de nylon, se ung cu crema, se rulaza strans in folia de plastic si se pastreaza la rece. Se taie de grosimea unui deget.
Pt crema: batem untul spuma, adaugam zaharul si zaharul vanilat, mixam pana ce acesta se incorporeaza bine in unt, adaugam nuca de cocos si omogenizam bine crema.
Cu aceasta crema pe care o impartim in doua, ungem cele 2 foi obtinute din biscuiti si le rulam strans in folie de plastic.
Amestecam biscuitii maruntiti cu cacao si lapte. Pt a obtine o compozitie omogena, folositi mixerul cu paletele pt aluat.
Asezati o parte din compozitie intre 2 folii de plastic si intindeti bine.
Comentarii (22):
Super buna si aspectuoasa!!
FOARTE BUNA
Super
Usor de preparat si bun
Cuc
De cacat
Nu inteleg ce biscuiti,lapte si cacao mai folositi la etapa 5 ?
dar compozitie la etapa 6?
dar etapa 7 ?
reluati reteta ????!!
Este o rulada excelenta!
Delicios
Super