Rulada de biscuiti cu nuca de cocos
Ingrediente
8
pt foi:
pt crema:
Preparare
Preparare20 min
Gătire35 min
- Pt foi: se zdrobesc cat mai fin biscuitii, se adauga cacao, laptele, se framanta bine ingredientele, apoi compozitia obtinuta se imparte in 2 parti egale.
- Fiecare parte se intinde cu sucitorul intre 2 folii de nylon, se ung cu crema, se rulaza strans in folia de plastic si se pastreaza la rece. Se taie de grosimea unui deget.
- Pt crema:
batem untul spuma, adaugam zaharul si zaharul vanilat, mixam pana ce acesta se incorporeaza bine in unt, adaugam nuca de cocos si omogenizam bine crema. - Cu aceasta crema pe care o impartim in doua, ungem cele 2 foi obtinute din biscuiti si le rulam strans in folie de plastic.
- Amestecam biscuitii maruntiti cu cacao si lapte. Pt a obtine o compozitie omogena, folositi mixerul cu paletele pt aluat.
- Asezati o parte din compozitie intre 2 folii de plastic si intindeti bine.
- Ajutati-va de sucitor, se intinde cu usurinta.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:

cami_f2023
Super buna si aspectuoasa!!
am gătit această rețetă
anonymous
FOARTE BUNA
am gătit această rețetă
anonymous
Super
am gătit această rețetă
anonymous
Usor de preparat si bun
am gătit această rețetă
anonymous
Cuc
am gătit această rețetă
anonymous
De cacat
anonymous
Nu inteleg ce biscuiti,lapte si cacao mai folositi la etapa 5 ?
dar compozitie la etapa 6?
dar etapa 7 ?
reluati reteta ????!!
anonymous
Este o rulada excelenta!
anonymous
Delicios
anonymous
Super
Punctează această reţetă