Ingrediente: 24 speculoos 250 gr de mascarpone 200 ml smântână lichidă 30% grăsime 2 linguri de tartibabil cu speculoos Decor: 100 gr de ciocolată albă 100 gr...
Ingrediente: Baza : 300 gr de biscuiti Oreo 100 gr de unt Ganache -ul : 200 gr de ciocolata 200 ml de smantana lichida (30% grasime) Decorul: biscuiti Oreo frisca
Ingrediente: blat 400 gr biscuiti fragezi 250 ml cafea Crema vanilie: 500 ml lapte 4 linguri amidon (60 gr) 180 gr zahar 50 gr unt 4 oua 1 zahar vanilat Pentru...
Ingrediente: 1kg faina 400g margarina la temperatura camerei 15 linguri de zahar 1 ou intreg zahar vanilat 1 cana cu apa un praf de sare bicarbonat stins cu...
Ingrediente: 1 cana cu zahar 1 cana cu biscuiti pisati(eu am folosit de ovaz) 1/2 cana cu ulei 2 cani cu faina 1 cana cu apa 1 borcan cu gem(eu am folosit de...
Ingrediente: 300 gr biscuiti traditionali (300-400 gr) 375 gr unt (la temperatura camerei) 250 gr zahar pudra (foarte fin) 5 galbenusuri 300 ml lapte caldut...
Ingrediente: pentru aluat: 450g de biscuiti simpli, 200g de unt, 100g de dulceata de caise, 3 linguri cacao. pentru crema: 50g de nuca de cocos verde, 50g de...
Ingrediente: 250 gr biscuiti simpli 80 gr nuca tocata mare 200 gr caise confiate 100 gr stafide 250 gr zahar 100 gr unt 120 ml lapte 2 linguri cacao esenta de...
Ingrediente: pt foi: 500 g biscuiti, 2 cani cu lapte, 3 linguri cacao. pt crema: 200 g zahar pudra, 200 g unt(1 pachet), 100 g nuca de cocos, 3 vanilii.
Ingrediente: 1 kg biscuiti 250 g ricotta 100 g fulgi de ciocolata 1-2 picaturi esenta de vanilie o lingura cacao 100 g biscuiti pisati 300 g frisca 200 ml sirop...
Ingrediente: 100 gr unt 100 gr zahar pudra 100 gr ciocolata cu lapte 50 gr ciocolata amaruie 50 gr merisoare 100 gr nuca macinata 75 gr jeleu de capsuni ( sau...
Ingrediente: 2 oua, 8 lg zahar, 1 lg untura sau 6 lg ulei (eu am folosit untura), 14 lg lapte, 16 lg faina, 1 praf de copt, 1 lg cacao, 8 buc biscuiti. Glazura:...
Ingrediente: 100g de fulgi de ovaz, 220g de faina integrala, 1 lingurita de scortisoara macinata, 220g de zahar (de preferat zahar brun), putina sare, 1...