Puneti faina pe un planseu de intins aluaturi si in centru puneti oul, praful de sare, zaharul si praful de copt. Amestecati bine ingredientele apoi turnati untul topit si incorporati-l in aluat. Aluatul astfel obtinut il impartiti in doua partie egale.
Adaugati cacaua pulbere in unul din cele 2 aluaturi si amestecati ingredientele pana obtineti o compozitie de culoare omogena.
Din aceste doua aluaturi faceti 4 rulouri de aproximativ aceeasi marime; asezati alternativ cele 2 aluaturi, conform pozei de mai jos (sub aluatul cu cacao cel fara cacao, iar sub aluatul fara ccacao cel cu cacao).
Taiati apoi ruloul format perpendicular obtinand astfel biscuitii bicolori de forma rectangulara. Punetii intr-o tava in care in prealabil ati pus o foaie de copt si dati-o in cuptorul incins la 180 grade timp de 15 minute.
Dupa ce ati scos din cuptor biscuitii bicolori lasatii sa se raceasca si servitii alaturi de o ceasca de ceai.
Comentarii (15):
Bravo!Gustos si aspectos!Voi incerca si eu!
Buni rau de tot
Superbuni
Sunt delicioase
Dragute
Arata super fain
zici ca este o tabla de sah
Ingenioasa si usoara
Sunt foarte veseli
Buni
Super!!!!