La fiecare budinca adaugam 6 linguri zahar (sau mai mult dupa gustul fiecaruia), 750 ml lapte rece (treptat sa nu avem gogoloasi), omogenizam si le punem la fiert pana se ingroase un pic. Separat in doua vase diferite punem cate 2 plicuri gelatina pe care o dizolvam in putina apa rece . Lasam sa stea cateva minute apoi o incalzim usor si o adaugam la budinca fiarta si in prealabil racita .La fel procedam cu restul de budinca ramasa si gelatina.
Intr-o tava , sau forma mai inalta asezam un rand de biscuiti peste care vom turna prima budinca preparata ca in cele descrise mai sus . Dam tava la rece pana se incheaga acest strat apoi asezam peste un alt rand de biscuiti. Turnam si cealalta budinca peste biscuiti si acoperim cu un alt strat de biscuiti . Dam tava la rece pentru cateva ore , pudram cu cacao sau putem glazura cu ciocolata topita si putem servi .
Biscuitii ii vom aseza in aceeasi ordine ca in primul strat pentru a fi mai usor de feliat . Putem folosi si mai multe straturi de budinca daca dorim .
Comentarii (67):
Super tareee
Foarte simpla si gustoasa reteta!
Foarte usoara si foarte buna
Este o prajitura de nota 10.
A fost delicioasa.....foarte buna reteta,multumesc!
E super buna si rapida
E foarte usor de facut si bun e si alta reteta de biscuiti in siropati in lapte
;) ;) ;) ;) ;) ;)
Degsrdgy
Mie mi-a plăcut prăjitură pentru ca este buna si