Intr-o tava puneti 1/2 pachet margarina (100g), turnati 1/2 din Compozitia 1, puneti merele stoarse, restul din Compozitia 1 si deasupra insiropati cu zeama de la mere. Se coace aprox. 40 min la foc mic. La urma, zahar pudra.
Care e compozitia unu, dar faina cand o folosesc? Intr-o tava puneti 1/2 pachet margarina (100g), turnati 1/2 din Compozitia 1, puneti merele stoarse, restul din Compozitia 1 si deasupra insiropati cu zeama de la mere. Se coace aprox. 40 min la foc mic. La urma, zahar pudra.
Comentarii:
Care e compozitia unu, dar faina cand o folosesc?
Intr-o tava puneti 1/2 pachet margarina (100g), turnati 1/2 din Compozitia 1, puneti merele stoarse, restul din Compozitia 1 si deasupra insiropati cu zeama de la mere. Se coace aprox. 40 min la foc mic. La urma, zahar pudra.
Nu iese nimic pacat de timpul pierdut si de materiale
nici sa nu incercati
Se pare ca lumanarile sunt pentru cei care au avut curajul sa incerce acest cacat. Sa le fie tarana usoara
Bun fff
Foarte buna
Ffff buna
Buna
Deliceoasa
Nu este o prajitura asa de grea! O poate face oricine.
Binisor se putea si mai bine