Prajitura rapida cu branza si aluat sfaramicios

O reteta gustoasa si sanatoasa!!
Ingrediente
6
Umplutura:
Preparare
Preparare10 min
Gătire30 min
- Untul la temperatura camerei l-am amestecat cu zaharul. Nu e necesar sa amestecati pana la dizolvare.
- Faina cu praful de copt (in prealabil amestecate) le-am turnat peste unt si cu buricele degetelor am "lucrat" acest amestec pana am obtinut un bol cu faramituri.
- La umplutura nu am respectat intocmai reteta de baza si mai exact: albusurile trebuiau separate de galbenusuri si batute spuma ca sa-i dea o consistenta mai pufoasa umpluturii.... Insa din lipsa de timp aceasta etapa am "sarit-o" si am adaugat ouale intregi direct in umplutura. Voi in schimb, daca dispuneti de mai mult timp puteti respecta reteta de baza.
Deci, ouale le-am amestecat cu zaharul si ulterior am adaugat fagarasul si branza. - Tava o tapetati cu hartie de copt si turnati uniform jumatate din cantitatea de faramituri. Peste, turnati umplutura si acoperiti cu restul de faramituri.
- In cuptor (peincalzit in prealabil) tineti prajitura cca 25-30 minute la 180 de grade, pana capata suprafata o tenta aurie.
- Pofta buna!!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Ador aceasta reteta!!!
am gătit această rețetă
anonymous
<3
am gătit această rețetă
anonymous
Buna rau \\\\\
am gătit această rețetă
anonymous
Buna !!!
am gătit această rețetă
anonymous
Cea mai buna prajitura de la mama
am gătit această rețetă
anonymous
FOARTE FOARTE BUNA!!!!!! Super rapida :)
am gătit această rețetă
anonymous
O prajitura nemaipomenita!
am gătit această rețetă
Violeta
Foarte buna! Am pus și câteva cubulețe de unt deasupra.
Alexia
.
anonymous
Excelenta
Punctează această reţetă