Ingrediente: 1punga mare piscoturi Savoiardi ( 800 gr) 1 cocktail fructe mare ( 800 gr) pentru crema: 1,5 l lapte 1 cutie amidon ( 200 gr) 3-4 linguri zahar...
Ingrediente: 4 oua 250 g zahar 250 g unt/marg coaja 2 lamaii sau portocala 400 g faina alba 150 g iaurt 1 praf copt 50ml lichior de oua 4 mere mijlocii taiate...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: Blatul 250 g biscuiti 50 g unt topit Umplutura 4 pachete branza dulce(250 g) la temperatura camerei 1 cana zahar pudra 300 ml smantana 4 oua 1...