Mixati zaharul, oul si untul pana la omogenizare, iar apoi adaugati coaja de lamaie si esenta de vanilie. Intre timp amestecati ingredientele uscate. Adaugati faina amestecata cu bicarbonatul. O sa va iasa un aluat lipicios, pe care il rulati intr-o folie de celofan si dati la frigider pentru cel putin 30 de minute ca sa se intareasca. Asadar, dupa cele 30 de minute il scoateti de la frigider si taiati bucatale de circa 1,5 cm grosime pe care le asezati in tava de copt. Atentie! Sa le puneti cat mai rasfirate, deoarece biscuitii isi dubleaza, ba chiar tripleaza, volumul. Le lasati la cuptor pentru circa 10-12 minute. Din aceasta compozitie va ies cam doua tavi de biscuiti.
Comentarii (24):
Deliciosi!i- am facut de mai multe ori si au disparut imediat.
F.buni
Imi place ca incepe direct cu instructiuni de preparare
Delicioasa reteta! Si imi place ca incepe direct cu instructiuni de preparare si nu cu amintiri din copilarie ca ale altora.
Par foarte usor de fäcut, voi încerca.
Va rugam frumos sa alegeti alt site pentru ofertele de munca.Aici ne concentram pe gatit!
Cred ca sunt fragezi si foarte gustosi.
F,f,delicioși și cred că toți copiii vor fi încântați.
Aspectul nu este prea acceptabil!Probabil gustul este OK!
Foarte buni