Pentru a insoti cafeaua sau fie pentru a va bucura la sfarsitul unei mese de un dulce, ne-am gandit am biscuit crocant :-)
Controlam si cantitatea de zahar adaugat si vom folosi doar unt de arahide.
Intr-un chopper, puneti fulgii de ovaz si mixati-i pana obtineti o pudra.
Adaugati untul de arahide + piureul de mere + apa si mixati totul pana obtineti o pasta.
Preincalziti cuptorul la 180° C.
Folosind o lingurita, luati aluatul, rulati-l in maini si formati o biluta. Asezati-le pe o tava de copt acoperita cu hartie pergament.
Repetati pana nu mai exista aluat.
Odata ce toate bilutele sunt asezate in randuri ordonate pe farfurie, aplatizeazati-le folosind o furculita, dandu-le o forma de grilaj (le presati pe orizontala, apoi pe verticala)
Chipsuri de ciocolata: puteti adauga, merg perfect cu piureul de arahide :-) Vanilie/Rom: adaugati un strop din aroma preferata :-) Pudra de cacao: se poate adauga daca amestecul este prea moale.