Biscuiti cu pepite de ciocolata (vegan si fara gluten)
Biscuiti cu pepite de ciocolata (vegan si fara gluten)
Nimic mai bun decat un biscuit crocant si delicios, cu pepite de ciocolata! O reteta ultra simpla pe care o puteti reproduce si cu copiii pentru o activitate "gustoasa" de familie :-)
Si daca sunteti cu intoleranta sau alergic la gluten, nu va faceti griji, nu exista nici ou, nici lapte.
Într-un vas, zdrobiti margarina cu o furculita pentru a o inmuia. Adaugati zaharul si amestecati pana obțineti o crema.
Adaugati piureul de mere si amestecati din nou. Adaugati faina, apoi praful de copt si amestecati.
Aluatul ar trebui sa fie omogen. Daca il atingeti si nu va ramane pe degete, inseamna ca este gata! Daca este prea lipicios, adaugati putina faina.
Adaugati pepitele de ciocolata si amestecati.
Preincalziti cuptorul la 180° C. Formati bile mici din aluat si așezati-le pe o tava de copt acoperita cu hartie pergament. Zdrobiți bilele cu o furculita.
Deoarece biscuitii dvs. nu se vor intinde in timpul coacerii, in aceasta etapa definiti grosimea pe care doriti sa o dati.
Coaceti 15 minute si lasati sa se raceasca imediat ce ii scoateti din cuptor.
Comentarii:
Nu as pune margarina. E....
Oare se pot face si cu faina de grau?