Biscuiti spritz
Incercati biscuitii nostri Spritz de casa! O reteta care va face sa va intoarceti in copilarie. :-) Urmati pasii de realizare a acestei retete testate si aprobate de toata echipa Petitchef atat in versiunea scrisa cat si video.
Ingrediente
6
Materiale
- 1 robot de patiserie
- 1 posh
- 1 duza canelata 8 mm (puteti utiliza una mai mare)
- 1 tava de copt cu gauri
Rețete inrudite
-
Biscuiti m&m's
-
Biscuiti cu pepite de ciocolata (vegan si fara gluten)
-
Biscuiți cu okara (fulgi de ovaz) și ciocolată
-
Biscuiti twix
Preparare
Preparare15 min
Timp așteptare30 min
Gătire12 min
Bateti untul pana cand obtineti o textura cremoasa. Adaugati sarea, albusul de ou, extractul de vanilie si zaharul pudra si amestecati bine.
Apoi adaugati faina si bateti pana obtineti o pasta neteda. Transferati aluatul intr-un recipient si puneti-l in cuptorul cu microunde 15 sec pentru a-l inmuia putin.
Puneti aluatul intr-un posh cu o duza canelata de 8 mm. Formati fursecurile pe tava de copt captusita cu hartie de pergament.
Coaceti fursecurile timp de 12 minute la 180° C. Scoateti-le si lasati-le sa se raceasca.
Topiti ciocolata si inmuiati biscuitii pe jumatate. Lasati ciocolata de pe biscuiti sa se usuce prin asezarea biscuitilor pe o tava de copt rece pe care ati pus o hartie de copt. Puneti tava intr-un loc racoros.
Gata!
Observații
Inainte de a pune aluatul in cuptorul cu microunde, puteti face un test, daca aluatul este prea compact, incalziti-l si va fi mai usor de modelat.
Puteti forma biscuitii in formă de "S" sau "W", sau in forma de "O" sau "I".
Daca doriti, puteți utiliza o duza mai mare.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!