Incercati biscuitii nostri Spritz de casa! O reteta care va face sa va intoarceti in copilarie. :-)
Urmati pasii de realizare a acestei retete testate si aprobate de toata echipa Petitchef atat in versiunea scrisa cat si video.
1 duza canelata 8 mm (puteti utiliza una mai mare)
1 tava de copt cu gauri
Preparare
Bateti untul pana cand obtineti o textura cremoasa. Adaugati sarea, albusul de ou, extractul de vanilie si zaharul pudra si amestecati bine.
Apoi adaugati faina si bateti pana obtineti o pasta neteda. Transferati aluatul intr-un recipient si puneti-l in cuptorul cu microunde 15 sec pentru a-l inmuia putin.
Puneti aluatul intr-un posh cu o duza canelata de 8 mm. Formati fursecurile pe tava de copt captusita cu hartie de pergament.
Coaceti fursecurile timp de 12 minute la 180° C. Scoateti-le si lasati-le sa se raceasca.
Topiti ciocolata si inmuiati biscuitii pe jumatate. Lasati ciocolata de pe biscuiti sa se usuce prin asezarea biscuitilor pe o tava de copt rece pe care ati pus o hartie de copt. Puneti tava intr-un loc racoros.