Din toate ingredientele se framanta un aluat care se inveleste in folie si se lasa la rece 30 minute.
Aluatul l-a impartit in doua si a intins cate o foaie cam de aproape 1/2 cm grosime din care am decupat cu o forma de floare se pot face stelute sau se poate decupa si cu gura unui pahar jumatate din biscuiti i-a uns la mijloc cu albus de ou si am pus cate o jumatate de miez de nuca .
Daca aluatul e prea fraged si se intinde mai greu ,se mai poate adauga putina faina. Se dau la cuptor 10-15 minute pana incepe partea de jos sa se faca maronie.
Se lipesc cu dulceata cate doi si se pudreaza cu zahar pudra. A doua zi sunt si mai fragezi.
Da sunt doar un copil dar as vrea sa incerc aceasta reteta suna foarte bine cine a inventato multe aplauze si felicitari deabea astept sa gust din ele inco data felicitari
Comentarii:
Cantitatea de faina necesara?
Verificati ce postati
Unde este faina?????????????
va rog sa scrieti retetele correct.
Lissa, te rog sa scrii la ingrediente si FAINA, vreau sa fac aceasta reteta.
Unde este faina? Doar este un aluat ce trebuie frământat. Ce frămânți? Margarina cu zaharul și oalele? Mai multa atenție când postați rețete.
Ce s-a intamplat_ Ati uitat sa spuneti, la ingrediente, de cata fcaina este nevoie. Pentru ca vorbiti de un aluat, nu?
Ce gusroase mmmmmmmmmmmmm
Cred ca sunt foartebuni
Nu sant f fragede
Da sunt doar un copil dar as vrea sa incerc aceasta reteta suna foarte bine cine a inventato multe aplauze si felicitari deabea astept sa gust din ele inco data felicitari