Acasă - Petitchef
Rețete
Gustări
Biscuiti
Biscuiti vienezi
Biscuiti vienezi
Biscuitii dulci se prepara in moduri variate. Ca sa va bucurati de aroma lor la o ceasca de ceai sau cafea, noi va propunem o reteta speciala de biscuiti vienezi.
Video
You Tube
Video Player is loading.
Play Video Play Skip Backward Skip Forward Current Time 0:00
Duration 0:00
Seek to live, currently behind live LIVE Remaining Time - 0:00
Picture-in-Picture Fullscreen Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
Text Color White Black Red Green Blue Yellow Magenta Cyan Opacity Opaque Semi-Transparent Text Background Color Black White Red Green Blue Yellow Magenta Cyan Opacity Opaque Semi-Transparent Transparent Caption Area Background Color Black White Red Green Blue Yellow Magenta Cyan Opacity Transparent Semi-Transparent Opaque
Font Size 50% 75% 100% 125% 150% 175% 200% 300% 400% Text Edge Style None Raised Depressed Uniform Drop shadow Font Family Proportional Sans-Serif Monospace Sans-Serif Proportional Serif Monospace Serif Casual Script Small Caps Reset restore all settings to the default values Done
Close Modal Dialog End of dialog window.
Preparare
Se amesteca untul cu zaharul pudra si cacaoa.
Apoi se adauga albusul de ou si se amesteca bine.
Adugati si faina si amestecati pana cand aveti o pasta omogena.
Folosind un sac de patiserie - posh- formati fursecuri mici pe o foaie de copt. Presarati deasupra alune macinate.
Coaceti timp 20 minutes la 180°C.
Et voilà!
Poze
Întrebări:
Adresează o intrebare autorului
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
SUPER BUNA SI SUPER REPEDE DE FACUT.
Imi place, o sa fac si eu
Super!