Batem ouale cu zaharul, adaugam untul topi si racit, cacaoa, apoi faina si la final praful de copt. Aluatul rezultat e moale, da' nu ne speriem, pt ca il vom pune la rece 30 de minute, si se va intari.
Dupa 30 de minute, scoatem aluatul de la rece si modelam bile de marimea unei nuci, le asezam intr-o tava pe hartie cerata, si mai introducem la rece 15. Incingem intre timp cuptorul la 170 de grade.
Introducem apoi tava la cuptor 10-15 minute. La un moment dat panicat, ca biscuitii mei s-au "labartat", si zis na, gresit pe undeva.
Scos apoi pe un gratar, sa se racoreasca :Si m-a chinuit iar "talentul" si zis sa-i mai decorez cu niste ciocolata topita, pentru ca un sot care adora ciocolata si niste bombonele colorate n-ar strica.Si pus cateva deoparte, pentru Cosmin.
Of Doamne, crezi ca nu stiu diferenta? Idiotii de la Petit Chef au pus in categoria asta.