Pe bain-marie topim ciocolata si margarina Rama. Amestecam cu o lingura pana se omogenizeaza. Luam cratita de pe aburi si adaugam zaharul pudra. Amestecam bine.
Adaugam ouale pe rand, sarea si esenta de vanilie. Cu ajutorul mixerului omogenizam bine. Adaugam faina, praful de copt si cacaua si omogenizam bine.
Compozitia rezultata o acoperim cu o folie alimentara si o dam la frigider timp de 2 ore. Zaharul pentru tavalit il rasturnam intr-o farfurie. Din compozitia pentru biscuiti luam aluat si formam bilute mici pe care le tavalim prin zaharul pudra.
Le asezam pe o tava tapeta cu hartie de copt, la o distanta destul de mare, 4 cm. Dam tava la cuptorul preincalzit la 160 gradeC, pentru 15 minute.
Ii lasati putin in tava, dupa aceea ii scoateti pe o farfurie.
Comentarii:
Este a tria oară de când dați aceleași rețete,este oare normal ?