Biscuiti truffle
Ingrediente
4
Pentru tavalit:
Preparare
Preparare15 min
Gătire15 min
- Pe bain-marie topim ciocolata si margarina Rama. Amestecam cu o lingura pana se omogenizeaza. Luam cratita de pe aburi si adaugam zaharul pudra. Amestecam bine.
- Adaugam ouale pe rand, sarea si esenta de vanilie. Cu ajutorul mixerului omogenizam bine. Adaugam faina, praful de copt si cacaua si omogenizam bine.
- Compozitia rezultata o acoperim cu o folie alimentara si o dam la frigider timp de 2 ore. Zaharul pentru tavalit il rasturnam intr-o farfurie. Din compozitia pentru biscuiti luam aluat si formam bilute mici pe care le tavalim prin zaharul pudra.
- Le asezam pe o tava tapeta cu hartie de copt, la o distanta destul de mare, 4 cm. Dam tava la cuptorul preincalzit la 160 gradeC, pentru 15 minute.
- Ii lasati putin in tava, dupa aceea ii scoateti pe o farfurie.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
N
nelu_ududec
Este a tria oară de când dați aceleași rețete,este oare normal ?