Salam de biscuiti cu jeleu, merisoare si ciocolata

Desert
Foarte ușor
15 min

Daca doriti ceva bun, dulce si rapid, va propun acest salam de biscuiti delicios, care cu siguranta va va incanta papilele si va fi o incantare pentru copii vostri.

Ingrediente

8

Preparare

  • Topim untul si lasam sa se racoreasca putin.
    Adaugam zaharul si amestecam pana ce se topeste.
    Ciocolata o topim pe baie de abur si o adaugam la unt.
  • Se amesteca foarte bine, apoi adaugam merisoarele , nuca macinata, jeleul taiat si esenta de rom.
  • Zdrobim biscuitii ( nu foarte tare) si adaugam la compozitia obtinuta.
    Se amesteca foarte bine , avand grija sa nu zdrobim foarte tare biscuitii, sa ramana in bucatele mai mari.
  • Compozitia obtinuta se pune intr-o forma tapetata cu folie alimentara si se preseaza .Se da la rece, apoi se portioneaza.

Punctează această reţetă

Adela-DadiAdela-Dadi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Daca pentru grame scrii prescurtat "gr", pentru kilograme de ce scrii "kg" si nu "kgr"?

"bucatele mai mari" zici? Daca sunt bucatele, atunci sunt mici, nu mari. Mari sunt bucati, ca n-o sa le zici bucatoaie!.
Lipsesc fructele confiate, fructele uscate, coaja de portocala etc.

Lipseste si rahatul si, fara sa vrei, chiar a iesit un ... rahat!

am gătit această rețetă
abuz

carlo

Arata foarte bine!

abuz

anonymous

E acceptabila

abuz

anonymous

FOARTE BUNA

abuz

anonymous

F.bun.

abuz

anonymous

Felicitari !

abuz

anonymous

Super dar din pacate noi trebuie sa triplam cantitatile ca sa se poate custa si peste zece minute

abuz

anonymous

F.buna.

abuz

anonymous

F buna

abuz

anonymous

Foarte buna dar bucatelele de jeleu ar trebuii sa se inlocuiasca cu bucatele de ciocolata

abuz
  • pagina 1 / 2