Salam de biscuiti cu nuca si rahat

Desert
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

10

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • Pregatim biscuitii si nuca: pe biscuiti ii pisam cu sucitorul, iar nuca o taiem in bucati mici. Din totalul biscuitilor pisati luam 30 de grame si ii sitam.
  • Se pune la foc o cana de apa in care se adauga rahatul taiat bucatele se amesteca continuu timp de 10 minute, iar cu o furculita pisam rahatul pana cand se topeste.
  • Se ia de pe foc, se lasa putin la racit, apoi se adauga cele trei linguri de cacao si margarina topita la final se adauga esenta de rom si nucile.

Punctează această reţetă

BlogulbucatareseiincepatoareBlogulbucatareseiincepatoare

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

In sfârsit , reteta clasica de pe vremuri . Cât am cautat-o....

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Ati uitat sa spuneti ca se adauga si biscutii...
nu ati spus ce se face cu cei sitati

abuz

anonymous

Imi placea mult in copilarie si vreau s-o incerc si acum

abuz

anonymous

O prajitura economica si ff buna

abuz

anonymous

E xcelent

abuz

anonymous

Este foarte bun, multumesc de reteta!

abuz

anonymous

Delicios

abuz

anonymous

Super buna aceasta reteta !!!

abuz