Salam de biscuiti cu nuca si rahat
Ingrediente
10
Preparare
Preparare30 min
Gătire30 min
- Pregatim biscuitii si nuca: pe biscuiti ii pisam cu sucitorul, iar nuca o taiem in bucati mici. Din totalul biscuitilor pisati luam 30 de grame si ii sitam.
- Se pune la foc o cana de apa in care se adauga rahatul taiat bucatele se amesteca continuu timp de 10 minute, iar cu o furculita pisam rahatul pana cand se topeste.
- Se ia de pe foc, se lasa putin la racit, apoi se adauga cele trei linguri de cacao si margarina topita la final se adauga esenta de rom si nucile.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
In sfârsit , reteta clasica de pe vremuri . Cât am cautat-o....
am gătit această rețetă
anonymous
Ati uitat sa spuneti ca se adauga si biscutii...
nu ati spus ce se face cu cei sitati
anonymous
Imi placea mult in copilarie si vreau s-o incerc si acum
anonymous
O prajitura economica si ff buna
anonymous
E xcelent
anonymous
Este foarte bun, multumesc de reteta!
anonymous
Delicios
anonymous
Super buna aceasta reteta !!!
Punctează această reţetă