Jumatate din cantitatea de biscuiti ii transformati in pesmet, cu ajutorul robotului sau daca nu aveti puneti biscuitii intr-o punga si cu ajutorul sucitorului presati bine pana se transforma totul in pesmet. Il rasturnati intr0un castron si restul de biscuiti ii rupeti in mana in bucatele micute.
In alt castron frecati untul la temperatura camerei cu zaharul, intre timp topiti ciocolata pe bain marie. Peste crema de unt adaugati ouale usor batute si amestecati bine de tot pana se transforma iar in crema. Turnati si ciocolata topita. Omogenisati bine.
A adaugat si cateva alune de padure zdrobite si stafide inmuiate in mult rom. Turnati biscuiti sfaramati peste crema de ciocolata si amestecati bine pana devine o pasta.
Rasturnati pasta peste hartie de copt sau folie alimentara si modelati sub forma de salam. Rulati, strangeti bine la capete si dati la rece pentru cel putin 2 ore.
Comentarii:
Custos
Delicioasa
Oua crude ?????