Intr-un bol mic, punem stafidele la inmuiat in rom. Maruntim biscuitii in robot sau ii punem intr-o punga si-i sdrobim cu sucitoru, apoi ii punem intr-un bol incapator, adaugam cacaoa si amestecam.
Rahatul il taiem cubulete, il punem intr-o craticioara, adaugam cana de apa si lasam sa dea cateva clocote si sa se mai topesca rahatul, dar nu de tot si tragem cratita de pe foc.
Adaugam margarina, amestecam bine pana ce se topeste, punem stafidele, omogenizam si rasturnam amestecul peste biscuiti.
Cu o paleta amestecam totul pana se formeaza o coca. Intindem o folie pe masa de lucru, rasturnam coca si cu mainile umede ii dam forma unui cilindru pe care-l tavalim prin nuca de cocos (vezi foto).
Infasuram salam-ul in folie, cat mai strans si-l dam la rece pentru cel putin 4h. Se taie in felii si se serveste.
Comentarii:
Ce reteta frumoasa sa fie mandru cel care a adaugato
Foarte buna si foarte usor de facut!
La mine nu se vad biscuitii, cred ca i-am facut prea marunti. In orice caz, cred ca-i f bun, acum l-am bagat la frigider.
Este ff buna si nici nu zici ca e de post...