Salam de biscuiti de post

Ingrediente
4
Preparare
Preparare10 min
Gătire20 min
- Intr-un bol mic, punem stafidele la inmuiat in rom.
Maruntim biscuitii in robot sau ii punem intr-o punga si-i sdrobim cu sucitoru, apoi ii punem intr-un bol incapator, adaugam cacaoa si amestecam. - Rahatul il taiem cubulete, il punem intr-o craticioara, adaugam cana de apa si lasam sa dea cateva clocote si sa se mai topesca rahatul, dar nu de tot si tragem cratita de pe foc.
- Adaugam margarina, amestecam bine pana ce se topeste, punem stafidele, omogenizam si rasturnam amestecul peste biscuiti.
- Cu o paleta amestecam totul pana se formeaza o coca. Intindem o folie pe masa de lucru, rasturnam coca si cu mainile umede ii dam forma unui cilindru pe care-l tavalim prin nuca de cocos (vezi foto).
- Infasuram salam-ul in folie, cat mai strans si-l dam la rece pentru cel putin 4h.
Se taie in felii si se serveste.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
23/03/2013
La mine nu se vad biscuitii, cred ca i-am facut prea marunti. In orice caz, cred ca-i f bun, acum l-am bagat la frigider.