Pisam biscuitii cu mana apoi amestecam cu zaharul.Adaugam faina , cafeaua,sarea si zaharul vanilat.Amestecam bine apoi adaugam gemul si amestecam din nou.Punem pe rand ingredientele lichide si amestecam-apa,uleiul,,esenta de vanilie ,zeama de lamaie si la sfarsit praful de copt dizolvat in putina zeama de lamaie.Obtinem o crema pe care o punem intr-o tava unsa si tapetata cu faina.Dam la cuptor pentru 30-40 min.
Lasam sa se raceasca , scoatem din forma , pudram cu zahar pudra si decoram cu ciocolata de post topita.Taiem rece.
Comentarii (49):
A fost bună
FOARTE BUNĂ!MERCI!AM FACUT-O DAR CU GEM DE CĂPȘUNI ȘI A IEȘIT EXCELENT
Acuma o pun la cuptor
Este super bune reteta
De incercat
Cred ca este bun...incercam si va informam daca ne-a palcut !!!!!
O recomand tuturor!
Savuros
Foartebun
Este foarte frumos sa gatesti.