Ingrediente: 15 clătite: 250 gr de făină 4 ouă 500 ml lapte 2 linguri cu ulei 1 linguriță extract de vanilie (sau cafea) un praf de sare Crema de tiramisu: 250...
Ingrediente: Pandișpan: 3 ouă 90 gr zahăr 90 gr faină Crema de cafea: 5 gălbenușuri 150 gr zahăr 65 gr de apă 210 gr de unt moale Extract de cafea Siropul: 75...
Ingrediente: Clatite: 250 gr faina 4 oua 500 ml lapte 2 linguri de ulei 1 lingura de cafea de extract de vanilie 1 praf de sare 380 gr gem de zmeura 200 ml de...
Ingrediente: Aluatul de furseuri : 100 gr unt moale 90 gr zahar brun 1 ou 180 gr faina 1 lingurita de cafea cu praf de copt 100 gr pepite de ciocolata Aluatul...
Cafeaua este o băutură foarte apreciată pentru gust său inconfundabil și calitățile sale energizante. Antioxidanții conținuți o recomandă în dieta zilnică a unei persoane sănătoase. Aroma intensă a cafelei a reprezentat un prilej de inspirație pentru crearea de...
Ingrediente: Ganache-ul de ciocolata : 200 ml smantana 200 gr ciocolata Crema mascarpone : 250 gr mascarpone 100 ml frisca lichida (30% grasime) 75 gr zahar 2...
Ingrediente: Pentru crema de patiserie: 210 ml lapte integral 20 gr zahăr 40 ml cafea (1 ceașcă espresso) 1 gălbenuș 10 gr amidon de porumb Pentru ganache-ul de...
Ingrediente: 250 gr mascarpone (1 cutie) 150 gr biscuiți petit beurre (aproximativ 16) 1 ou (albuș + gălbenuș) 1 lingură de cafea 1 linguriță extract de vanilie...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: 300 gr de pișcoturi 300 ml smântână lichidă rece cu 30% grăsime 200 gr de mascarpone 65 gr zahăr pudră 1 linguriță extract de vanilie 1 lingură...
Ingrediente: blatul Joconde : 4 oua 125 gr migdale pudra 125 gr zahar pudra 20 gr unt 30 gr faina 3 albusuri Ganache cu ciocolata : 120 ml frisca lichida (30%...
Ingrediente: Crema Kinder Bueno: 250 gr alune prăjite decojite 100 gr de ciocolată albă Blatul genovez: 4 albușuri 100 gr zahăr 4 gălbenușuri 1 linguriță...
Ingrediente: Blat: 5 oua, 5 lg apa, 5 lg cu varf de zahar, 1 praf de copt, 1 lingurita de cafea naturala, 2 lg cu varf de nuca, 5 lg de faina Crema: 500 ml...
Ingrediente: 200 g unt (sau margarina, eu am folosit unt) 200 ml lapte 250 g zahar 250 g faina 100 g cacao neagra de calitate superioara 150 g nuci (eu am...
Ingrediente: Ingrediente pentru blat: 8 oua 150 g nuca macinata 2 linguri de faina 150 g zahar un plic praf de copt Ingrediente pentru crema: 200 g unt 150 g...
Ingrediente: 3 oua 150 g zahar 100 g unt 100 ml smantana esenta de rom 1 lingurita ness 2 linguri cafea macinata 3 lingurite cacao 2 linguri alune macinate fin...
Ingrediente: Pentru Aluat : 4 oua 5 linguri de zahar 1 cana de faina 3 linguri de cacao 50 g unt topit 1 pliculet praf de copt 1 lingurita esenta de vanilie...
Ingrediente: Pentru aluat: 300 g. faina 1 pliculet praf de copt 300 g. zahar 1 pliculet zahar vanilinat 1 lingurita scortisoara 4 oua 200 g. unt 200 ml. cafea...