Se bat albusurile cu apa si zaharul spuma, se adauga galbenusurile si praful de copt... mai batem puitn, adaugam 1 lingurita de cafea naturala, nuca si rand pe rand faina, amestacam cu o paleta... coacem blatul intr-o tava cu hartie de copt cca 30 min, facem proba cu scobitoarea, se scoate si se raceste... Pentru crema, batem frisca cu plicul de nesscafe. Se toarna crema deasupra la blat, deasupra se picura glazura din 50 gr de ciocolata menaj. eu am pastrat putina crema si am spritat pe prajitura taiata si am decorat cu jumatati de nuca, are un alt aspect...Pofta dulce!
Comentarii (76):
Super prăjitura felicitări
Buna si usor de facut
"Se toarna crema deasupra la blat" NU e romaneste! Eventual "deasupra blatului".
Delicioasa
Delicioasa
Arata bine,sa-l incercam!
Bvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvb
Super
Arata super si cred ca este delicioasa.am sa o prepar si eu
Arata bine super