-
Home
-
Rețete
-
Desert
-
Retete cu cafea
-
Prajitura-pudding cu sos de cafea si inghetata de vin rosu
Prajitura-pudding cu sos de cafea si inghetata de vin rosu
Preparare
-
Prepari mai intai cafeaua. Intr-un ibric mai incapator pui ciocolata, cacaoa, zaharul, cafeaua si lasi la foc mic.
-
Untul il topesti la bain-marie si il mixezi cu zaharul, pana devine ca o crema usoara. Adaugi oul si esenta de cafea.
-
Apoi alternativ, pui din lapte si din faina si amesteci bine de fiecare data. Torni compozitia intr-un vas (22/22) tapetat cu hartie de copt.
-
Deasupra, torni usor sosul de cafea. Toarna cu grija, de la o inaltime mica, pentru a nu deranja aluatul.
-
Pui la cuptorul preincalzit la 175 de grade, la mijloc, 40-45 de min, facand la final testul scobitorii.
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Si vinul din titlu l-a baut bucatareasa!