Prajitura-pudding cu sos de cafea si inghetata de vin rosu

Desert
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

6

pentru sos:

pentru prajitura:

Preparare

Preparare15 min
Gătire25 min
  • Prepari mai intai cafeaua. Intr-un ibric mai incapator pui ciocolata, cacaoa, zaharul, cafeaua si lasi la foc mic.
  • Untul il topesti la bain-marie si il mixezi cu zaharul, pana devine ca o crema usoara. Adaugi oul si esenta de cafea.
  • Apoi alternativ, pui din lapte si din faina si amesteci bine de fiecare data. Torni compozitia intr-un vas (22/22) tapetat cu hartie de copt.
  • Deasupra, torni usor sosul de cafea. Toarna cu grija, de la o inaltime mica, pentru a nu deranja aluatul.
  • Pui la cuptorul preincalzit la 175 de grade, la mijloc, 40-45 de min, facand la final testul scobitorii.

Punctează această reţetă

Dulceata_de_trandafiriDulceata_de_trandafiri

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Si vinul din titlu l-a baut bucatareasa!

abuz