Prajitura-pudding cu sos de cafea si inghetata de vin rosu
Ingrediente
6
pentru sos:
pentru prajitura:
Preparare
Preparare15 min
Gătire25 min
- Prepari mai intai cafeaua. Intr-un ibric mai incapator pui ciocolata, cacaoa, zaharul, cafeaua si lasi la foc mic.
- Untul il topesti la bain-marie si il mixezi cu zaharul, pana devine ca o crema usoara. Adaugi oul si esenta de cafea.
- Apoi alternativ, pui din lapte si din faina si amesteci bine de fiecare data. Torni compozitia intr-un vas (22/22) tapetat cu hartie de copt.
- Deasupra, torni usor sosul de cafea. Toarna cu grija, de la o inaltime mica, pentru a nu deranja aluatul.
- Pui la cuptorul preincalzit la 175 de grade, la mijloc, 40-45 de min, facand la final testul scobitorii.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Si vinul din titlu l-a baut bucatareasa!
Punctează această reţetă